FACEBOOK      |      INSTAGRAM      |      TROOPER      |      DESPRO      |      LOGIN TWIZZIT

Nieuws

UPDATE 27/11/2021

Door de nieuwe COVID-19 maatregelen is het niet meer toegelaten om floorball wedstrijden bij te wonen als publiek.  Tijdens wedstrijden en trainingen zijn nu enkel nog ouders van minderjarige spelers toegelaten.

In principe kunnen supporters wel nog wedstrijden volgen vanuit een cafetaria, mits inachtneming van de COVID-19 regels voor de horeca.   In zaal Ottoy is de cafetaria echter niet open, en voor de wedstrijden morgen in Tielt, is de cafetaria niet aangesloten op het veld.   We raden dan ook aan bij wedstrijden eerst eens naar de website van de zaal te gaan en de situatie te bekijken. 

UPDATE 20/11/2021

Jammer genoeg moeten we het U10 Sinterklaastornooi op 4 december annuleren door de COVID-19 situatie. De grote onzekerheid door eventuele last-minute beslissingen van ons gemeentebestuur, samen met de vereiste van een Covid Safe Ticket (en eventuele sneltest) zetten ons hiertoe aan. De doelgroep van ons tornooi (U10 ) is momenteel de grootste groep die besmet wordt door het COVID-19 virus en we willen dan ook vermijden dat ons evenement een ‘super verspreider’ wordt.

UPDATE 1/5/2021

Vanaf volgende woensdag kan onze U16 trainen. Bekijk de U16 agenda voor plaats en uur.

UPDATE 23/01/2021

We kunnen de trainingen van de U10 en de U13 heropstarten!   Je vindt hier de details en maatregelen terug.

UPDATE 28/10/2020

De gemeente Denderleeuw heeft beslist om vanaf vandaag (28/10) om 18u alle gemeentelijke infrastructuur voor onbepaalde tijd te sluiten. Dit wil zeggen dat tot nader order de sporthal Ottoy niet beschikbaar is. Gezien de stijgende cijfers van Covid besmettingen is dit waarschijnlijk een te verwachten beslissing.

UPDATE 13/10/2020

Zoals jullie in de media al vernomen zullen hebben, geldt er vanaf woensdag 14 oktober code oranje voor de sport. Dat betekent dat alle indoorsporten waar er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden, verboden zijn voor iedereen boven 12 jaar. Onze floorballsport valt hier ook onder.

Volgens de letter van de genomen maatregelen hoeven we enkel de wedstrijden en trainingen van de volwassenen, U19 en U16 te annuleren. De laatstejaars U13 mogen ook niet meer floorballen.

Als bestuur wensen we echter naar de geest van de maatregelen te handelen en schorten we de trainingen op voor alle jeugdcategorieën, dus ook voor U10 en U13. We beseffen dat dit een ingrijpende maatregel is, maar iedereen moet zijn steentje bijdragen om besmettingsrisico’s te vermijden.

Daarom worden voor alle jeugdcategorieën (U10, U13, U16) de trainingen en wedstrijden tot en met de herfstvakantie geannuleerd. We hopen tegen het eind van deze periode bij jullie terug te kunnen komen met positief nieuws.

Bedankt voor het begrip en blijf gezond…

UPDATE CORONA 23/8/2020 15:00

In de eerste week van September, zal de BFF de situatie in de clubs bekijken en evalueren of de competitie op 26 September zal knunen starten.  Ze zullen zich o.a. baseren op criteria zoals beschikbaarheid van sportzalen.  Dan zullen ook de veiligheidsmaatregelen kenbaar gemaakt worden.  Stimulo bereidt zich voorzichtig maar vastberaden voor.

UPDATE 26/4/2020 14:00

Er zullen dit seizoen geen trainingen meer doorgaan voor Stimulo.   

We zien er wel naar uit dat iedereen het gezond houdt, zodat we -wanneer dat kan- allemaal weer in beste vorm aan de slag kunnen.  Daarom hebben we voor elk van onze spelers en medewerkers een herbruikbaar mondmasker besteld.  We hopen die binnen twee weken ter beschikking kunnen te stellen.

UPDATE 12/4/2020 11:00

De Corona crisis is een beproeving voor iedereen, en voor sommigen ook financieel.  FBC Stimulo wil zijn steentje bijdragen om dit te helpen verlichten. 
 
Wie in het huidige seizoen 2019-2020 ingeschreven is, zal bij de inschrijving voor volgend seizoen 2020-2021 de mogelijkheid krijgen om zijn lidgeld te verlagen met 50 euro.  We zullen dit zeker opnieuw vermelden bij de inschrijvingsbrief voor het volgende seizoen.
 
 
UPDATE  20/3/2020 21: 00
 
We kregen vandaag het nieuws van de BFF dat alle floorball activiteiten geschrapt zijn tot het eind van het seizoen.
 
Dat wil ook zeggen dat er geen wedstrijden meer worden gespeeld. Er zullen dit seizoen geen kampioenen en topscorers aangeduid worden in de verschillende categorieën.
 
De BFF blijft verder evalueren welke implicaties het coronavirus nog zal hebben.  
 
Ook het bestuur van FBC Stimulo blijft de situatie opvolgen en houdt jullie verder op de hoogte via Twizzit, Facebook en de website. We steunen de beslissing van de BFF en willen ons verder inzetten om het virus te helpen verslaan
 
UPDATE 12/3/2020 13:09
 
De BFF heeft beslist om alle wedstrijden af te gelasten tot eind maart. We weten nog niet of en hoe de wedstrijden zullen worden ingehaald.  We houden jullie op de hoogte.
 
UPDATE 12/3/2020 9:10
 
Het gemeentebestuur van Denderleeuw vraagt om alle activiteiten in gemeentelijke infrastructuur, inclusief de Sporthal Denderleeuw, stop te zetten.
 
Daardoor kunnen de trainingen niet meer doorgaan tot en met 22 maart. We bekijken de impact daarvan op wedstrijden nu samen met de BFF. We volgen de situatie uur per uur op.
 
UPDATE 12/3/2020 8:20
 

Gezien de bijkomende maatregelen die her en der genomen worden om de verspreiding van het coronavirus (covid-19) tegen te gaan, zijn wij jammer genoeg ook genoodzaakt om onze daguitstap naar Toverland af te gelasten. Terugbetalingen van reeds betaalde inschrijvingen zullen eerstdaags gebeuren.

 

COMMUNICATIE

 
Officiële communicatie zal voor speler en ouders gebeuren via Twizzit. We rekenen op iedereen van de club om Twizzit geregeld te updaten en te bekijken.
 
Gebruik je Twizzit nog niet? Kijk dan hier.

Met een volledige COVID vaccinatie in zicht, hopen we dat we in september een nieuw kunnen seizoen aanvatten. We hebben er alleszins zin in!

Digitale inschrijving voor 31 mei

Met het oog op COVID-veiligheid vragen we iedereen zich digitaal in te schrijven. Let op, schrijf je voor 31 mei in, dan moeten we het aantal ploegen doorgeven aan de BFF.  Je inschrijving is pas definitief wanneer je, na ontvangst van de factuur, het volledige lidgeld op onze bankrekening BE40 7370 1284 4863 hebt overgeschreven.

Voor bestaande leden geven we een COVID-korting.  Die ontdek je in de nieuwsbrief die naar alle leden gestuurd is.

SCHRIJF JE NU IN

Bereid je voor op een vliegende start

 

In een gewaardeerde actie van onze fantastische vriendenkring, kregen alle spelers, trainers en medewerkers een zakje met lekkere paaseitjes aangeboden. 

Zomaar, en omdat we elkaar missen en omdat we elkaar een hart onder de riem willen steken. 

Bedankt vriendenkring voor de leuke verrassing!

Fantastisch nieuws!

 
We keken er al lang naar uit. In februari kunnen we de U10 en U13 trainingen veilig heropstarten, met jullie medewerking en dankzij onze gemotiveerde trainers!
 
 • De trainingen gaan door indoor, in de sportzaal Ottoy
 • U10 traint op woensdag van 15:30 tot 17:00, de eerste training is op woensdag 3 februari 2021
 • U13 traint op zaterdag van 10:30 tot 12:30, de eerste training is op zaterdag 6 februari 2021
 • De wedstrijden starten nog niet opnieuw op

 

COVID Veiligheid

Gelieve rekening te huiden met de volgende COVID maatregelen.

 • Mondmasker is verplicht bij aankomst, ook voor spelers jonger dan 12 jaar
 • Inschrijving voor de trainingen is verplicht.  Je doet dit door in Twizzit je aanwezigheid te bevestigen
 • Door je in te schrijven bevestig je ook dat Floorball je enige hobby is
 • Spelers kunnen pas 5 minuten voor de training aankomen, we worden pas op het begin uur van de training in de zaal gelaten
 • Handen moeten ontsmet worden bij betreden en verlaten van de sportzaal
 • We trainen in bubbels van maximaal 10 personen.  De trainers leggen deze bubbels bij de eerste training vast
 • Ouders mogen de sportzaal niet betreden
 • Er is geen mogelijkheid om kleedkamers of douches te gebruiken, iedereen heeft zijn training kleren aan bij aankomst
 • De kantine is gesloten

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Welkom bij Floorballclub Stimulo Denderleeuw. 

Je bent terecht gekomen bij een ambitieuze groep spelers en enthousiaste medewerkers. De prachtige floorballsport is voor ons de uitgelezen manier om een gezond lichaam te combineren met een sportieve geest, en er levenslange vriendschappen aan over te houden. We zijn één van de oudste en grootste floorballverenigingen van België.  Onze focus op een sterke jeugdbasis werpt competitief resultaten af, zowel nationaal als internationaal.

Maak je graag deel uit van onze vereniging?  Wij zien er alvast naar uit!

Luc Vanrampelberg - Voorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com