FACEBOOK      |      INSTAGRAM      |      TROOPER      |      DESPRO      |      LOGIN TWIZZIT

Nieuws

Als het grote moment zal aangebroken zijn om terug te kunnen trainen, willen we allemaal gezond aan de start verschijnen.  Daarom is het belangrijk om ons nu ook al gezond en COVID-vrij te houden.

Jullie favoriete floorball club is begonnen met het verdelen van de meest stijlvolle mondmaskers die vandaag bestaan: die met de Stimulo kleuren en logo.

Verschillende sympathieke medewerkers zijn op hun fiets gesprongen en brengen de maskers aan huis voor alle spelers en medewerkers. Voor wie wat verder woont, sturen we een masker op met de post.  Je mag ze spoedig verwachten!

We raden wel aan de mondmaskers eens op 60 graden te wassen alvorens ze te gebruiken.

Zorg je er zeker voor dat je adres correct in Twizzit ingevuld is?

UPDATE CORONA 26/4/2020 14:00

Er zullen dit seizoen geen trainingen meer doorgaan voor Stimulo.   

We zien er wel naar uit dat iedereen het gezond houdt, zodat we -wanneer dat kan- allemaal weer in beste vorm aan de slag kunnen.  Daarom hebben we voor elk van onze spelers en medewerkers een herbruikbaar mondmasker besteld.  We hopen die binnen twee weken ter beschikking kunnen te stellen.

UPDATE 12/4/2020 11:00

De Corona crisis is een beproeving voor iedereen, en voor sommigen ook financieel.  FBC Stimulo wil zijn steentje bijdragen om dit te helpen verlichten. 
 
Wie in het huidige seizoen 2019-2020 ingeschreven is, zal bij de inschrijving voor volgend seizoen 2020-2021 de mogelijkheid krijgen om zijn lidgeld te verlagen met 50 euro.  We zullen dit zeker opnieuw vermelden bij de inschrijvingsbrief voor het volgende seizoen.
 
 
UPDATE  20/3/2020 21: 00
 
We kregen vandaag het nieuws van de BFF dat alle floorball activiteiten geschrapt zijn tot het eind van het seizoen.
 
Dat wil ook zeggen dat er geen wedstrijden meer worden gespeeld. Er zullen dit seizoen geen kampioenen en topscorers aangeduid worden in de verschillende categorieën.
 
De BFF blijft verder evalueren welke implicaties het coronavirus nog zal hebben.  
 
Ook het bestuur van FBC Stimulo blijft de situatie opvolgen en houdt jullie verder op de hoogte via Twizzit, Facebook en de website. We steunen de beslissing van de BFF en willen ons verder inzetten om het virus te helpen verslaan
 
UPDATE 12/3/2020 13:09
 
De BFF heeft beslist om alle wedstrijden af te gelasten tot eind maart. We weten nog niet of en hoe de wedstrijden zullen worden ingehaald.  We houden jullie op de hoogte.
 
UPDATE 12/3/2020 9:10
 
Het gemeentebestuur van Denderleeuw vraagt om alle activiteiten in gemeentelijke infrastructuur, inclusief de Sporthal Denderleeuw, stop te zetten.
 
Daardoor kunnen de trainingen niet meer doorgaan tot en met 22 maart. We bekijken de impact daarvan op wedstrijden nu samen met de BFF. We volgen de situatie uur per uur op.
 
UPDATE 12/3/2020 8:20
 

Gezien de bijkomende maatregelen die her en der genomen worden om de verspreiding van het coronavirus (covid-19) tegen te gaan, zijn wij jammer genoeg ook genoodzaakt om onze daguitstap naar Toverland af te gelasten. Terugbetalingen van reeds betaalde inschrijvingen zullen eerstdaags gebeuren.

 

COMMUNICATIE

 
Officiële communicatie zal voor speler en ouders gebeuren via Twizzit. We rekenen op iedereen van de club om Twizzit geregeld te updaten en te bekijken.
 
Gebruik je Twizzit nog niet? Kijk dan hier.

Op het eetfestijn van 15 februari 2020 kwamen jullie weer massaal genieten van lekker varkenshaasje, zalm, of een vegetarische schotel.

Voor een aantal mensen was er nog een extra verrassing: ze wonnen een mooie prijs met de tombola.

Proficiat!!!

 

 

 

Fiets

                Vicky Verstraeten

Biermand

                Iluna De Spiegeleer

Juweel

                Christophe Noerens

                Lieven Van Lierde

                Frans Roeland-Michiels

                Patrick Emmerechts

                Goedele Maes

Koffie en thee verwendoos

                Carl Heiremans

                Odette Stevens

                Guy De Reuse

                Bart Van Kerckhoven

De voorbije maanden zijn een groep Stimulo-medewerkers aan de slag gegaan, en hebben een gloednagelnieuwe website uit de digitale grond gestampt.

Je kan vanaf nu op de vernieuwde site terecht voor:

- een volledig nieuwe layout, die nu ook bruikbaar is vanop een smartphone

- sterke aandacht voor onze sponsors

- live wedstrijd updates tijdens de wedstrijd, via de Twizzit app

- integratie met Twizzit: alle activiteiten uit de Twizzit app zijn consulteerbaar op de website

- integratie met Google maps voor alle wedstrijden

- voorstelling van alle spelers en werkgroepen, elk met een agenda specifiek voor die spelersgroep of werkgroep

- de uitslagen van voorbije wedstrijden, en verwijzingen naar het nationaal en internationaal klassement

Heb je iets opgemerkt dat beter kan, of heeft de nieuwe website nog kinderziektes?  Je kan ons helpen door die te melden via het contactformulier.

Veel klikplezier!

FBC Stimulo werkt vanaf vandaag samen met Twizzit, een online tool die het leven van de trainer, speler en ouders eenvoudiger maakt.

De tool zal voornamelijk gebruikt worden voor:

  • de online agenda: met de smart-phone heb je deze altijd op zak. Geen papieren agenda meer en wijzigingen qua uur of plaats worden onmiddellijk verwerkt in ieders agenda;
  • aanwezigheden: Geen mails meer om te vragen wie er al dan niet aanwezig zal zijn... Gewoon via de tool (of app) aanduiden en de trainer is op de hoogte;
  • wedstrijdselectie: simpel overzichtje of je al dan niet geslecteerd bent voor de volgende wedstrijd;
  • online inschrijvingen voor bijvoorbeeld het nieuwe seizoen, bestelling van uitrustingen en merchandising, teambuilding activiteiten,...
  • ledenbeheer: alle informatie van de spelers worden centraal en digitaal bijgehouden. Enkel de trainer heeft toegang tot deze gegevens, waardoor hij steeds op de hoogte is van eventuele medische problemen, waarmee hij moet rekening houden,...

Vergeet trouwens niet de app te installeren op uw gsm, want dan heb je de volledige agenda, inschrijvingsformulieren en je aanwezigheden direct bij de hand.

De tool biedt tal van voordelen die tijdens een infomoment volledig zal toegelicht worden.

Bij vragen, opmerkingen,... aarzel niet om iemand van het bestuur aan te spreken of te mailen (bestuur@floorball-stimulo.be).

Met sportieve en digitale groeten,

Het bestuur van FBC Stimulo

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Welkom bij Floorballclub Stimulo Denderleeuw. 

Je bent terecht gekomen bij een ambitieuze groep spelers en enthousiaste medewerkers. De prachtige floorballsport is voor ons de uitgelezen manier om een gezond lichaam te combineren met een sportieve geest, en er levenslange vriendschappen aan over te houden. We zijn één van de oudste en grootste floorballverenigingen van België.  Onze focus op een sterke jeugdbasis werpt competitief resultaten af, zowel nationaal als internationaal.

Maak je graag deel uit van onze vereniging?  Wij zien er alvast naar uit!

Luc Vanrampelberg - Voorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com